Tavasszal újraindul a jezsuiták európai vezetőképző programja

Ismét megnyílt a jelentkezés az európai jezsuita szervezetek égisze alatt működő nemzetközi vezetőképzőbe. A brüsszeli European Leadership Programme öthónapos tréningjének résztvevői öt területen mélyíthetik el tudásukat a vezetéselmélet- és gyakorlat terén. A résztvevők emellett hátrányos helyzetű csoportokkal foglalkoznak, és hetente találkoznak az EU jelenlegi és volt vezetőivel. A kurzusra magyarokat is várnak, a 2023. tavaszi szemeszterre február 19-ig lehet jelentkezni.

A European Leadership Programme (ELP) néven működő öthónapos tréning résztvevői Brüsszelben kapnak szállást, és öt területen mélyíthetik el tudásukat a vezetéselmélet- és gyakorlat terén.

A politika, a közösség, a szolgálat, a coaching és a képzés modulok mindegyike erős lelkiségi alapokra épül. Az öt hónap alatt a résztvevők a tanulás mellett hátrányos helyzetű csoportokkal foglalkoznak, hetente találkoznak az Európai Unió jelenlegi és korábbi vezetőivel, hogy pályafutásukról, valamint a munkájuk során jelentkező etikai kihívásokról beszélgessenek velük.

Az ELP igazgatója Feledy Botond, a magyar jezsuiták Társadalmi Reflexió Intézetének vezetője. Az Európa jövendő vezetőit képezni szándékozó kurzusra magyar fiatalokat is várnak, a 2023. március 1. és 2023. július 31. között zajló tavaszi szemeszterre február 19-ig lehet jelentkezni.

Jelentkezés ezen a linken
Frissítve: 2022. december 29.