Vezess Jézussal vállalatot, embereket: csináld, ahogy ő vezetett!

Ha mind vállalkozásodnak, mind magadnak világos célkitűzésed van a következő 10-15 évre, és csak egy, az igazi; Ha a héten csak egy dologgal foglalkozol, de az olyan, hogy általa minden más könnyebbé vagy feleslegessé válik; Ha csapatodat ugyanaz a hosszú távú cél mozgatja, mint téged, és abból merítenek minden energiát; Ha minden a jó irányba tett lépést megünnepeltek; Akkor valószínűleg jó eséllyel a többiek – tizenegy vállalkozó és/vagy menedzser társad tőled többet tanul majd, mint te tőlük.

De még akkor is megéri részt venni az idei Management by Jesus szemináriumok egyikén, mert tagja leszel az MbJ Klubnak, ahol 500 nagyon különböző tapasztalatú vállalkozóval cserélhetsz eszmét és tapasztalatot. Olyanokkal, akiknek értékrendje messzemenően egyezik a tiéddel. Ha a fenti négy kérdésre nem egyértelmű a válaszod, úgy különösen ajánlatos élned az alkalommal, mert megalapozhatod a hosszú távú sikert. Nem csak számokban kifejezve, hanem magad és csapatod harmóniájában: aki értéket teremt, értéket kap.

P. Kiss Ulrich SJ

Ha megírod, mi az a további három további kérdés, melyre, ha igennel tudsz válaszolni, biztos a sikered ma, holnap s holnapután, összhangban mind az evangéliummal, mind a legmodernebb vezetési szakirodalommal, akkor 10 % kedvezmény ajánlunk a részvételi díjra.

2017-ben Kiss Ulrich SJ mellett trénerként vesz részt a szemináriumon Dr Gauser Katalin és Szenczi György is, egyúttal a szeminárium is megújul, tehát az új résztvevőkön kívül az alumni tagoknak is hasznos a részvétel.

A következő szeminárium február 16-19 között lesz Vácott. A jelentkezéseket sorrendben fogadjuk el, ezért érdemes minél előbb meghozni a döntést!

További információ a februári szemináriumról ide kattintva érhető el, itt lehet jelentkezni is a Jelentkezési űrlap kitöltésével.

A többi 2017-ben tartandó szemináriumról pedig itt tájékozódhat.

További információ esetén Balogh Adél szeminárium szervezőt keresse:


+36 30 313 73 45

Találkozzunk februárban!

Frissítve: 2017. január 20.